Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Άρχισαν οι εγγραφές για το διεθνές συνέδριο έρευνας για το βαμβάκι


ImageΆνοιξαν οι εγγραφές συνέδρων για το 5ο Παγκόσμιο Συνέδριο Έρευνας για το Βαμβάκι (WCRC-5) που θα γίνει στην Ινδία (Mumbai) από 7 έως 11 Νοεμβρίου 2011. Το συνέδριο θα φιλοξενήσει η Ινδική Εταιρεία Βελτίωσης Βαμβακιού, και η Εθνική Οργανωτική Επιτροπή θα λειτουργήσει υπό την προεδρία του Dr. C. D. MayeeDr. Shankar Sreenivasan. Στον ιστότοπο http://www.icac.org/meetings/wcrc/wcrc5/english.htm θα είναι διαθέσιμες οι απαραίτητες πληροφορίες (Προέδρου της Ινδικής Εταιρείας Βελτίωσης Βαμβακιού), ενώ την Γραμματεία θα συντονίζει ο DrShankar Sreenivasan. 

Όσοι εκδηλώσουν το ενδιαφέρον για το 5ο Παγκόσμιο Συνέδριο Έρευνας για το Βαμβάκι (WCRC-5) και κάνουν προεγγραφή θα τηρούνται ενήμεροι για όλα τα θέματα του Συνεδρίου και στις αρχές 2011 θα λάβουν ταχυδρομικά τις πλήρεις λεπτομερείς οδηγίες για την συμμετοχή, όπως: αίτηση συμμετοχής, κράτηση ξενοδοχείων κλπ.
Τα νέα για το συνέδριο θα αναρτώνται επίσης στην σελίδα του ICAChttp://www.icac.org/meetings/wcrc/wcrc5/english.html.
Το Παγκόσμιο Συνέδριο Έρευνας για το Βαμβάκι (WCRC-5), με θέμα «Τεχνολογίες για την Ευημερία» είναι μια μοναδική ευκαιρία για ερευνητές από όλο τον κόσμο για να συναντηθούν και να ανταλλάξουν πληροφορίες για τις εξελίξεις στην έρευνα του βαμβακιού.
Πληροφορίες Ph.D M. Rafiq Chaudhry rafiq@icac.org Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .International Cotton Advisory Committee, Tel +1-202-2921687 (Direct), +1-202-4636660 x122 (Main), Fax +1-202-4636950.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου