Τετάρτη 26 Μαΐου 2010


Mega – Σκάϊ και Star στα Κουφάλια


Χιονοστιβάδα εξελίξεων μετά το γρηγορόσημο που έπαιρναν από τους αγρότες οι Ενώσεις Αγροτικών Συνεταιρισμών Θεσσαλονίκης και Πιερίας. Η υπόθεση παραπέμφθηκε από την Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κατερίνα Μπατζελή στον αρμόδιο Εισαγγελέα Εφετών Θεσσαλονίκης.
Το θέμα λόγω της σοβαρότητας του κέντρισε το ενδιαφέρον των ραδιοτηλεοπτικών Μ.Μ.Ε. και από το πρωί σήμερα Τετάρτη 26 Μαΐου 2010 κάνουν ρεπορτάζ στα Κουφάλια οι τηλεοπτικοί σταθμοί Mega – Σκάϊ και Star.

Οι αγρότες 
Οι αγρότες κατήγγειλαν ότι οι Ενώσεις Αγροτικών Συνεταιρισμών χρέωναν αδικαιολόγητα υψηλά ποσά για την ενεργοποίηση των Δικαιωμάτων Ενιαίας Ενίσχυσης 2010.

Η Υπουργός 
Σύμφωνα με την υπουργό κ. Κατερίνα Μπατζελή «θα γνωστοποιηθούν και άλλες υποθέσεις εφόσον αυτές εξεταστούν και από τη διασταύρωση των στοιχείων».

Γιάννης Τσακίρης 
Πρώην πρόεδρος της ΕΑΣ Θεσσαλονίκης
«Το φαινόμενο έχει λάβει μεγάλες εκτάσεις. Έπρεπε να μπει μια τάξη, ιδιαίτερα σε περίοδο κρίσης, που πλήττεται το αγροτικό εισόδημα…».


ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 
Προς Αγροτικούς Συνεταιρισμούς Θεσσαλονίκης

Παρακαλείσαι όπως, εάν τυχών έχετε εισπράξει περισσότερα χρήματα από ότι αναφέρει ο τιμοκατάλογος της ΠΑΣΕΓΕΣ, καλείστε όπως να τα επιστρέψετε στους παραγωγούς άμεσα.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Με τιμή ο Πρόεδρος Τσιχήτας Χρήστος 


Ο πίνακας με τα ποσά που έπρεπε να χρέωναν τους αγρότες: 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου